Tuesday, December 6, 2011

Baju bertandang : done !


Bila FY cerita dengan MA pasal promo RM 1000 from Nurin Makeover tu, dia terus cakap ok, proceed! hehe..memang masuk dengan bajet MA..lagipun nak cari masa pergi Ipoh cari butik kahwin tu macam ada kekangan masa lak..

FY & MA datang butik Nurin dekat Sri Rampai, Wangsa Maju dalam pukul 3 petang. FY boleh lak tertinggal majalah pengantin dekat rumah padahal malam sebelum tu dah study dah nak design mcm mana..sib baik lah kak butik dia banyak majalah pengantin.. selak2 mana color yg kitorang nak & design yg kitorang suka then discuss dengan Nurin. FY suka sangat deal ngan Nurin sebab dia friendly, terima idea kitorang & bagi option yang best.

Kak Nurin mintak deposit RM 500 je. Hopefully color yang kitorang mintak tu ada lah. MA yang pilih color tu. Susah nak describe color yang dia pilih.Nak kata silver bukan, purple pun bukan, biru ke bukan, grey pun bukan..hahahaha..adohai boyfriend ku..mmg banyak songeh you ni..hehe.

pakej tu termasuk dengan baju lelaki jugak, aksesori (veil,tiara, brooch,keris), kasut perempuan & hand bouquet..berbaloi2 kan?

design kasut pilihan FY yang ni..hehe:


credit to : Ellacanada.com

Syukur sangat2 sebab banyak gak benda dah settlekan.. FY nak tanya, boleh tak suggest mak andam area Ipoh atau Kuala Kangsar yang best2? FY nak perempuan tulen ye..separuh2 ni bakal suamiku tak bagi..hehe..






9 comments:

  1. waw..hebat kasut FY..gojes! heeh

    ReplyDelete
  2. :D alahaiii tak bape tau la belah ipoh atau KK nie sbb majlis bertandang eimy belah ipoh pun eimy import mak andam dr KL (my mak su jekkk) he heeee...

    ReplyDelete
  3. kasut tu nampak seksi...=)

    cantik..

    ReplyDelete
  4. alamak, tak tahu lah mak andam. kalau butik boleh lah suggest kan~

    ReplyDelete
  5. thank you pretty ladiess..xoxo

    ReplyDelete