Thursday, December 29, 2011

Jom pergi Pameran Pengantin!!

Siapa ada plan nak pergi pameran pengantin dekat Space U8, angkat tetikus sekarang??!! FY nak pergi tapi takde sape yg confirm nak teman lagi ni.My family pergi Kedah hantar adik masuk hostel. Encik kesayangan pulak takde kat sini. Sedang berlibur di Jakarta. Sobss..tinggallah daku di Malaysia..sobss..

Maybe ada yang tak familiar with Space U8 right kan sebab tempat ni baru lagi. Sebelum ni exhibitor cakap nak buat dekat i-City kan? tapi takut hujan kot tak jadik..haha..pandai2 je buat assumption.

Ok,nahhh peta utk ke Space U8:


make sure you'olls lalu Guthrie Highway, masuk persimpangan Bukit Jelutong tapi JANGAN masuk Bukit Jelutong. Hehe.. Kalau dari Shah Alam, masuk kanan..Kalau dari Sg Buloh/Rawang, masuk kiri.. Nanti jumpe lah Space U8.. Ramai ada GPS kan? insyaAllah boleh sampai punye kat sini


Besar giler ok! FY dah penah tgk wayang kat sini.Not bad. Tapi kedai tak banyak bukak lagi.

FY nak survey invitation cards & videographer. Hopefully banyaklah offer & promo best2!! See ya..xoxo

7 comments:

  1. uish... bila ni? taktau pun... mcm lawaa jer mall ni

    ReplyDelete
  2. start 30 dec- 1 january..jommss

    ReplyDelete
  3. dear ... pls review tuk saya ek .
    nak pergi, tapi seminggu kat kampung .:'(
    ada vendor best pun bgth ek ... *banyak cekadak ini budak* hhahahah

    ReplyDelete
  4. kita nak pergi tapi besok ada BBQ dengan big family. ahad nak pergi mempaga. isnin kena hantar adik balik UTeM sebab parent nak hantar adik lagi sorang ke MRSM balik. sobsob.. sedih.

    kite tunggu FY update je la~

    ReplyDelete
  5. FY pergi ari Ahad..orite..nanti FY update ok

    ReplyDelete