Friday, February 10, 2012

entry sebelum FY bertunang..auwww..


Sorry dorry strawberryyyyyy lah sebab dah lame tak mengapdet blog picisan ini..Sibuk la sket nak bertunang je pun..Nak beli itu la, ambik ini lah, tempah itu dan bayar ini itu..Fuhhhh, baru terasa Atm berlobangggg..nak kawen nanti mcm mana la ekk..huhu

utk engagement ni, ada yang FY diy,ada yang FY upah orang dan ada juga yang di sponsor orang..haha..campur2..meriah gitu..



yang ini e-invitation
my cousin yang buat and print dalam bentuk postcard
my cousin, kak liza from Creative Genius Printables.

FY dah collect baju from Nazreen Idris..masyaAllah i almost cried bila 1st time tgk baju ni siap 100%..puas hati sangat2..thanks Reen for your kindness and creativity!



sorry beb takde teaser..hehe..tunggu je la eh full update for my engagement..doakan semuanya berjalan lancar..insyaAllah

5 comments:

  1. goodluck darl !! welcome to the club !

    ReplyDelete
  2. semoga sumenya berjalan dgn lancar esok..gud luck!

    ReplyDelete
  3. Good luck babe! M soo thrilll!! Tak sabar tgk u n ur baju!

    ReplyDelete