Sunday, March 18, 2012

Matta Fair and some shopping fair..hihi

Hye semua especially my B2B friends dan juga my BFF yang FY dah dikantoikan ada blog kawen2..haha..malu nye tiba2 ada seorang BFF tu bbm cakap "Farahhh..i found your blog..amboi senyap2 je"..haha..alahai, blog selekeh ni I dedicate for my wedding je..saje kenangan untuk masa depan..haha..(padahal dah addicted tulis blog ni..masa saja yang menjelesikan diri dekat I)


Siapa pergi Matta Fair???Siapa yang ada buat bookings?? FY saja datang memeriahkan Matta fair yg kurang meriah compared to tahun2 lepas..entah lah..takde feeling pulak Matta Fair kali ni. FY tak buat bookings apa2 pun sebab tak banyak choice. FY rasa lagi senang nak deal dengan resort dekat Maldives thru email.


Apa yang FY boleh share kat sini, antara pakej honeymoon yang best is pakej pegi Bali, Phuket, Koh Samui, Mauritius, Krabi, Sabah & Australia. Boleh deal dengan tour agency yang best2 macam Triways, Poto Travel, Reliance & Airasia for good deal.


Lepas pergi Matta Fair singgah Pavilion.Niat nak survey je tapi terbeli. Dapat lah beberapa benda untuk barang hantaran nanti. Terbeli sebab barang tu cantik, affordable (seperti yang di budgetkan bersama encik tunang ) dan yang paling best special discount dan dapat shopping voucher untuk Melium group member.


As a Melium gold card holder, FY boleh dapat special discount dekat semua melium brands ;






1- Aigner

2-Aseana

3-Hugo Boss
4-Cole Haan

5-Emilio Pucci

6-Ermenegildo Zegna

7-Givenchy

8-Juicy Couture

9-Tod's

10-Yves Saint Lauren

11-Stuart Weitzman

12-Farah Khan


Yang kecewa nya, semua kasut yang FY minat dekat Stuart Weitzman too steep..flats,pumps and wedges tak cantik pula.So,beli dekat Cole Haan.My beloved fiance offer nak beli kasut ferragamo tapi apekah masalah aku semalam sampai cakap "Takmo la yang..next time"...zamnnnnnn...balik2 rumah terus maki diri sendiri..LOL




nak sorokkan brg2 ni..nanti terpakai sebelum masanya :P

6 comments:

  1. Babe u boleh dapat discount kt cole haan? Nakkkk! Hihi i nak bli handbaG die laa. Huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sbb i join melium membership..u join la membership tu dear..best2..boleh pergi fashion event gak..handbag cole haan yg mane u suke?

      Delete
  2. hai, come over and take a look!

    ** DIY Project, sesuai untuk bride to be!! :)

    FREE PRINTABLES... JUST FOR YOU!

    http://everybodylies3.blogspot.com/2012/03/diy-how-to-make-paper-bow_19.html

    ReplyDelete
  3. Yeke babe? Mcm mane nk jd member? I minat yg design lame actually. Tp tatau laa kalau yg baru2 pon cun kan. Bile u wat entry ni baru duk usha2 web die. Hi hi hi cane nk jd member?

    ReplyDelete
  4. Kalau tak silap i kena purchase something dkt melium then automatic jadi member..i x berapa ingat sbb i dah lama jadi membership..rasanya mcm tu la dear.. Mmg best jadi member sbb boleh dtg preview latest collection, attend event n free gift & voucher

    ReplyDelete
  5. bestnyer u !
    majlis u bila dear ?
    kami bulan 6 bru nk beli hntran
    xsbr la !huhu

    ReplyDelete