Tuesday, May 8, 2012

pilihan tudung nikah

Tudung nikah pilihan FY mesti lah yang tidak menghalang muncung bakal suami ke dahi.LOL.agak tak cantik bila pakai tudung awning then nampak dlm gambar tudung tu terkepit.That moment should be memorable dan FY taknak tengok gambar sendiri dengan tudung tak cun *cehh,macam la sekarang ni pakai tudung kemas sangat :P "

Ok la..ini adalah beberapa pilihan kalbu FY.

 gorgeous sgt bienda..cantik beadings tudung dia

 seindah gadis melayu

 simple yet nice

paling FY suka!!!! muka bulat boleh pakai ni..nampak bujur sket..betul tak?

9 comments:

  1. yang tudung pink last sekalik tu paling cantik..:P

    ReplyDelete
  2. takmo awning.takmo hihi i pun tak plan lagi fy, nak pakai tudung nikah camno huhu

    ReplyDelete
  3. memang jatuh hati dgn yg last skali.. :)

    ReplyDelete
  4. muka bult mcm sy ble ke?nt nampak montel..kn try pki dl sb xprnh pki tudg y tertepek di dahi.huhuhuh

    ReplyDelete
  5. kite pun suka kan yg last sekali!

    ReplyDelete
  6. aaa...melting tgk tudung yg last tu..ade sape2 tau mn nk tmph tudung yg mcm tu x?...pleaseeeee...

    ReplyDelete
  7. dear, nak tanya la kt mne nk dapatkan tudung nikah nie ye, pls sms sy ztyaziz@yahoo.com

    ReplyDelete