Thursday, July 5, 2012

dulang girls and dulang boys

Kami dah booked cousin and kawan2 untuk jadi dulang girls and boys sejak dari bulan January lagi..After engage bulan February, terus bagi kain untuk buat baju kurung and baju melayu. FY beli kain dekat Jakel. Beli borong sekali gus dengan baju untuk sedara mara. Bajet RM 50 untuk setiap seorang memang cun2 je.

Untuk dulang boys, FY beli kain warna soft yellow.Untuk sampin, FY borong kain pelikat dekat Jalan Masjid India. For my dulang girls, FY beli kain plain color soft yellow untuk baju and indian songket untuk kain. Tudung nya? Beli tudung bawal..Senang belikan tudung bawal coz everybody sesuai dan tahu pakai.

Hantaran kami 9 berbalas 11..Kesemua dulang girls and dulang boys adalah kawan2 & cousin2 FY dan MA.Sampai ada kawan2 yang tak dapat nak ambil jadi dulang girls sebab dah cukup kuota..Rasa macam nak tambah tapi 11 dulang tu pun jenuh nak pikir letak apa..huhu





FY dan hubby mengucapkan berbanyak terima kasih.love you guys


4 comments:

  1. so sweet.seragam je semua pakai baju warna sama.love it!

    ReplyDelete