Sunday, July 22, 2012

review hantaran

FY tak banyak pics gambar hantaran..letak je mana yang sempat snap..memang takda pics hantaran sedulang-sedulang..FY sebenarnya tak berapa suka gubahan hantaran dari pihak FY untuk suami..Untuk FY punya, FY puas hati..FY tak suka sebab nampak simple sangat..AWC letak roses warna putih and pink je kat dulang tu..macam takda effort sangat kan? Sebab untuk satu dulang, AWC charge dalam RM 200++..FY rasa tak berbaloi dengan bunga roses je..AWC should letak bunga2 lain juga..FY tak sempat nak komen sebab time team AWC buat hantaran, FY tengah majlis khatam Al-Quran..

FY suka dengan dulang warna hitam with cute colorful flowern dari pihak lelaki..Barulah rasa berbaloi..Kalau setakat cucuk2 roses je, memang FY sendiri pun boleh gubah..hurmmmm..sayang je..dah lama mengidam nak pakai dulang yang FY pilih tapi flower arrangment terlalu simple macam tu =( FY lagi prefer hantaran time bertunang..tak mahal pun tapi cantik



Dari suami untuk isteri

1- Duit hantaran
2- Gelang
3- Handbag -Fendi
4- Kasut - Cole Haan
5- Make up set and Perfume- Benefit & Marc Jacobs
6- Jam - Aigner
7- Macarons
8- Chocolate -Patchi
9- Sireh

Dari isteri untuk suami

1- Cincin - Bausch K
2- Wallet & Tali Pinggang - Fendi & Braun Buffel
3- Jam - Tissot
4- Kasut - Zara
5- Perfume - Polo
6- Shirt & Tie - Armani
7- Pedicure Medicure Set - Crabtree & Evelyn
8- Cake - Auntie Nani Rostam
9- Chocolate - Ferrero Rocher
10- Buah
11- Sireh

6 comments:

  1. temph ek hntaran?.. boleh taw kt ne nk temph.. cantik..yg krim peach tue

    ReplyDelete
  2. Nice Hantaran FY...love it

    ReplyDelete
  3. tak sangke tema utk lelaki kite sama! husband yaya pon tema hijau putih n purple, sama dgn husband fy :)

    ReplyDelete
  4. dr pic cantik pink peach putih tu nmpk lembut.tp yg dr side lelaki warnanya jd kn nmpk mahal.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tempah dengan Ari Wedding Couture

      Delete