Sunday, September 9, 2012

review baju pengantin

FY tempah baju dari Nurin Makeover. Ingat tak FY ada promote pakej RM 1000 utk set baju pengantin baru lelaki + perempuan beserta dengan aksesori..Pakej ni sangat berbaloi sebab sebagai pengantin boleh design dan request material apa nak pakai. Berlipat ganda jimat dari kita sendiri yang buat baju pengantin.

FY skecth design long dress with 1 meter long train..Husband pilih pakai suit tapi takmo ada beadings..hehe..Warna baju is purple grey..



FY suka tudung dan veil yang kak Nurin buat. Senang pakai dan senang dibentuk..Material kain yang kak nurin pilih ni berkualiti..Suit yang husband pakai tu nampak terletak. Jahitan kemas dan beading work yang unik dan cantik.

FY rekemen bakal-bakal pengantin utk buat baju dengan Nurin Makeover. Datang lah butik kak Nurin di Taman Sri Rampai, Wangsa Maju. Banyak pilihan baju yang cantik2.



Pengantin pembuli ! hihi

11 comments:

  1. seyes, cantik sangat baju dengan tudung awak! tahniah

    ReplyDelete
  2. Awww. semart betol nieh . ^__^

    ReplyDelete
  3. cantik and not bad murah harga dia compare tempat lain

    ReplyDelete
  4. cantik la fy. FY ade tak no fon k.nurin or email k.nurin?

    if you dont mind, hntr kt yuyu yeh..hehe.

    YUYU

    ReplyDelete
  5. thanks Imah, Dell & Cha

    VeryLawa....ni no Kak Nurin : 012-2690828

    ReplyDelete
  6. Fy you look SO CUTE seriously!! haha boleh pulak suruh orang gosok masa pakai baju eh tsk tsk mcm ni pun ada :P

    ReplyDelete
  7. mawar..hehe...thank you..belum lagi dear..tgh berusaha ni! chaiyokkk..hehe

    ReplyDelete
  8. harga murah okkkk.cantik bila FY pakai dress tu :)

    ReplyDelete
  9. hi, Fy.. cantek sgt dreess fy ni..btw, klu fy x keberatan boley share kn address kedai kak nurin ni.. email me ya kat cekacong888@gmail.com.. thanks so much dear.. :)

    ReplyDelete