Thursday, November 22, 2012

baju kahwinku baju kahwinmu juga


Rindu lah dekat baju ni..FY sama-sama design dengan Ari Wedding Couture..Dah lama berangan nak pakai warna hijau macam ni untuk reception..Alhamdulillah it turns out like what I imagined before..FY buat sewa baru sebab rasa macam membazir untuk tempah dan simpan..Kat mana lagi nak pakai baju leret2 macam ni kan..Baju nikah tu je FY simpan hingga ke anak cucu..insyaAllah..

Bila browse page AWC dekat facebook, FY perasan dah ada bride pakai baju ni..Cantik kan bride ni?



6 comments:

  1. haah sgt cantik kaler ni. nice one u :D

    ReplyDelete
  2. memang cantik warna hijau FY ni.. :))

    ReplyDelete
  3. wow....cantik2....lain hijaunya...nmpak menyerlah... :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, u're more beauty sis!
    honestly because wearing hijab :)

    *looks like wanita melayu terakhir, hee

    ReplyDelete
  5. Wow cantiknye warna hijau lain dari lain, jarang orang pakai hijau macam tu :) tapi betol la lebih bek sewe je kan.. kalo baju nikah xpe :)

    ReplyDelete
  6. Hi FY! that colour really suits you! :)

    if you dont mind to share, kalau tempah sewa dgn Ari brp dia charge?

    ReplyDelete