Tuesday, January 1, 2013

my wonderful year of 2012

Recap for 2012..All my bittersweet memories..Hopefully 2013 much more better,happier and healthier..InsyaAllah

JANUARY



Dapat kerja di VADS Berhad sebagai Human Resource, Recruitment & Planning Officer.

Dulu FY kerja dekat law firm tapi dah tak berapa seronok dengan dunia undang-undang yang terlalu mencabar..huhu..Siapa pernah kerja law firm, faham kot :P

Alhamdulillah kerja bidang HR ni sangat seronok!

FEBRUARY

My birthday month..and my engagement day!

celebrate birthday dengan family & yang tersayang dekat Ar-Rawsha..dapat hadiah Ipad..thanks pakwe (time tu boyfriend & girlfriend lagi)







the sweetest 12 February 2012

dan mini gathering with geng2 B2B 2012


MARCH

Bermulalah preparation kahwin yang sangat-sangat menyeronokkan. Survey sana sini..Pergi Nilai 3, Jalan TAR, bridal boutique, designer house, Jakel, Nagoya, GM Klang dan lain-lain..Penat tapi best..Kalau boleh nak ulang balik moments2 ni..Apa yang boleh, FY sekarang tengah tolong kawan2 yang nak kahwin.



Rugi tau kalau serah bulat2 preparation kahwin dkt orang lain..tak dapat feel penat lelah dan keseronokkan survey dan beli barang kahwin..

APRIL

Pergi Annual Dinner office





theme : Pirates

FY jadi pirates muslimah..haha

MAY

Pergi Singapore untuk beli barang2 hantaran..Lagi murah dan lagi banyak choice.




JUNE

My precious wedding day! Alhamdulillah





and unforgettable honeymoon in Maldives




LOVE

JULY

Menjalani kehidupan rumahtangga di rumah sendiri..Macam-macam benda baru FY belajar..Dari menguruskan rumah,masak dan memahami kehendak suami.




dan my graduation day..gile lama nak tunggu graduation day..FY dah kerja setahun lebih baru nak grad..lembs lah MSU ni..grrr

but Alhamdulillah, dapat gak Degree Law & Commerce.

and the best part, pegi convo dengan husband and family



 AUGUST

Majlis bertandang di Kuala Kangsar



 SEPTEMBER

Pergi short vacation dan wedding kawan di Terengganu





OCTOBER

birthday month hubby..a simple celebration at his office and of course SURPRISE!!!!



 NOVEMBER

This month nothing major things happenned in our lives sebab masing2 sibuk kerja

DECEMBER




FY and husband setting target yang agak besar untuk 2013..

Baby + Rumah Baru + Better Job

InsyaAllah



6 comments:

  1. Insyaallah...Happy new year FY... :)

    ReplyDelete
  2. happy new year u. semoga 2013 semua azam/target tercapai :D

    ReplyDelete
  3. happy new year FY..seronok dpt kerja yg boleh ngam dgn jiwa..huhu..semoga azam thn 2013 akan tercapai ye :)

    ReplyDelete
  4. Happy new year! Moga semua azam tercapai. Lebih kurang sm je ngn azam sy. Hehhe

    ReplyDelete
  5. happy new year FY. good luck ok!

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum. best tengok recap 2012. hope tahun baru ni dapat baby. hehehe :)

    ReplyDelete