Thursday, February 14, 2013

PART 4 : SUMMARY AND TRIVIA - BRIDE BLOGGER GATHERING

Bukan mudah ye nak organize event ni especially apabila melibatkan blogger2 dan media. Gerun kot kalau event ni lintang pukang,tak organize dan membosankan.Silap2 nanti kena kutuk kat blog..ehehe.. Setiap hari FY berdoa agar Allah permudahkan. Nampak macam kacang je tapi percayalah banyak masa dan tenaga yang dikorbankan. Alhamdulillah, boleh dikatakan event hari tu berjalan dengan lancar walaupun cuaca mendung dan hujan serta kehadiran hanya lah 35 orang sahaja. Takpe lah, FY faham dengan situasi yang tidak mengizinkan. Harap takda yang berkecil hati. Kalau ada, FY minta maaf sangat2 =)


lovely friends
*ada yang dah balik time ni*


free style pose

semua COMEL !!


BROs and HUSBAND

thanks to all supportive husband


simple stage with lotsa gift 


TRIVIA

1- Orang yang pertama datang ialah Farah Zaheeda. Semangat gile penaja make up kita ni..hehe..Dia selalu join bazaar dan nampak sgt professional uruskan booth. Kudos to her.

2- Ramai berebut ice cube folds IKEA color pink dalam beg doorgift..Everybody is free to choose their favourite color.

3- HP Blackberry FY hang teruk disebabkan bertubi2 msg dan call..Nasib baik girlfriend adik FY bawak extra HP..So, terpaksa pinjam..3 hari selepas event, FY pun beli hp baru..hehe..FY sayang gila blackberry tu =(

4- Kesian Renee terpaksa alihkan beberapa kali booth beliau akibat hujan..Thanks waiter2 Flora Terrace yang baik hati tolong Puan Renee kita.

5- Photo booth yang FY nak recycle dari wedding tak dapat nak dibawa sebab lori takda

6- Baby Zain (Rilla's son) sangat cool. Baik je duduk dalam stroller.

7- Husband Atie, En Fariz sgt sporting sudi jadi bidan terjun utk bacakan doa.. husband FY ada wedding yang tak dapat nak dielakkan untuk datang.



10 comments:

  1. Proud of u organizing such a lovely event..^_^
    Proud with my husband..he is sporting & very supportive..^_^..wiiii~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Atie..next event join jugak tau =)

      Delete
  2. yeay everyone is happy.semua sportrim2 belaka kan :p

    ReplyDelete
  3. Oh, gwe dan anak gwe di mention, hehehehe. Again, good job FY!

    ReplyDelete
  4. Kak farah buat event nie lagi. Termiss la plak. Busy preparation.

    ReplyDelete
  5. insyaallah i will..ni pun banyak dah terlepas event
    if FY free join2 la program2 dibawah Wardina Safiyyah..atie n kawan2 selalu join....so update hijab n islam..^_^

    ReplyDelete
  6. jealous teramat sangat dengan korang !! hehehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, sheila taktau pun ada bride blogger gathering ni? rugi tak joined ;(

    ReplyDelete