Tuesday, June 18, 2013

Sewa Baju Nikah


Salam


FY dengan ini mengumumkan membuka sewaan baju nikah sekali dengan veil & kasut (size 6, jika muat). Baju nikah FY design peplum rekaan Nazreen Idris.Detailings: 3d roses and beadings & lace (full lining).. Color : Cream/Champange.. Material : chiffon crepe













Ukuran baju (sesuai untuk mereka yang pakai baju size M / L & XL)

Bahu : 16 inch
Dada : 36 inch
Pinggang : 28 inch
Punggung : 38 inch
Panjang tangan : 22.5 inch
Labuh kain : 41 inch

Harga Sewa : RM 250 (baju, veil & kasut size 6, jika muat)
Deposit : RM 200 (dipulangkan setelah baju dikembalikan)

Terms & Conditions
1- Sila email (farahfabulouz8@gmail.com) atau whatsapp/sms/call (012-285 4181)
2- Inform tarikh nikah & lokasi
3- Kalau area KL & Selangor, FY prefer bagi by hand (if tak busy lah).. Kalau luar KL & Selangor, pakai parcel and postal charge ditanggung oleh penyewa (dalam RM20 je kot)
4- FY akan siap2 hantar dry clean baju sebelum diberikan kepada penyewa
5- Pulangkan baju tanpa dry clean..FY akan dry clean sendiri.. harga RM250 tu dah masuk charge dry clean
6- Tempoh masa untuk mengembalikan baju adalah 10 hari bekerja
7- Deposit tidak akan dikembalikan sekiranya baju/veil/kasut didapati koyak, rosak ataupun hilang.







2 comments:

  1. suke baju tunang u..xnk sewakan jugak ke? (^_^)

    ReplyDelete