Monday, December 19, 2011

Yang sudah settle and belum settle

I would like to say thank you so much for your lovely comments in the previous entry. FY rasa 'dia' lah pilihan yang terbaik for me..cewahhh..haha..insyaAllah FY akan call dia this week untuk book date.

Last week, FY lupa nak cerita yang FY dah jumpa Sher from Weddings by Sher. FY ambil dia untuk pelamin tunang & hantaran deco. My mum and I went to her house dekat area Danau Kota. Butik dia belum siap lagi, maybe next year siap dah kot. FY memang dah lama follow blog sher. I really adore her work. Flower arrangment nampak kemas & fresh. Although pernah lah sekali FY dengar cerita kurang enak pasal Sher but I still trust her work. FY berserah kepada qada' dan qadarNya.

Kebanyakkan vendor untuk di book for my engagement day dah settle. OP , MUA, Engagement Attire , Pelamin & Hantaran Deco, Kain gadis dulang, Tempah Langsir, Beli Cadar dan catering dah siap bayar deposit. Sekarang ni operasi renovation rumah and bilik untuk siap2 masa tunang dalam proses. By middle of January dah kena siap. FY anak sulung dan satu2nya perempuan, that's why my parents sangat excited for my engagement and wedding day. Thanks Mama & Abah and the rest of my family also BFF my mum yang juga excited for my day. Sangat2 helpful, bagi ideas & nak pergi beli doorgift sama2 nanti.

This week FY rasa nak book OP and survey price untuk OV for my wedding. Ada juga few names in my list. FY share next entry ok. Then, FY pun nak set appointment dengan designer yang FY rasa he's the one untuk buat baju nikah. *korekk tabung* hehe.


2 comments:

  1. Woww. U ambik Sher? I pun mcm adore dgn kerja2 dia :)

    ReplyDelete
  2. wow~~ tak sabar nak tgk outcome nanti :)

    ReplyDelete