Thursday, December 15, 2011

Nak minta pendapat

FY dalam dilema nak pilih MUA untuk nikah & reception ni. Still tak dapat decide but dah ada few names in the list. My beautiful B2B and readers, please give some comments or any suggestion. I nak MUA perempuan tulen because family and MA dah pesan awal2 tak boleh mak andam lelaki or shemale..hukhuk..Bye2 Sue Cantik & Nuruk Shukor..sobs.. (ehhh,macam la banyak duit sangat nak hire diorang..hihi)

Firstly, I suka make up Ian Sham. I think dia pandai handle kulit tak berapa cerah macam FY. Make up dia pun natural je. Harga dalam RM 700. Her phone no : 017- 2030 635.What do you think?




before

*tingggggg*


after

Cantik tak ? cantik tak?pics taken from Ian Sham's facebook.


2- Kak Liza assistant Saidatulnisa. Ramai yang tak familiar kot dengan nama dia tapi yang dari dulu baca blog B2B especially blog Kak Diah (diahlicious.blogspot.com) mesti tahu pasal Kak Liza. Price per session RM 600 or RM 700.No phone dia : 019-209 4564


ni la Kak Diah yang gorgeous! taken from her facebook.

3- Kelrina. Price fix RM 900 sampai bila2 pun..hehe..I baca blog hidayati Farhan yang amik Kelrina for make up. Cantiknya awak!..Plus tak berkira sangatkan..hehe..Her contact no: 019-2116217.

ni contoh make up by Kelrina. taken from facebook.


Help me please..Choose 2 from 3. I need one for nikah and another one for my reception.

Erm kalau Fiza Zainuddin, Lova and Awin, camne lak ek? Tapi kan, haritu my friend amik kak Awin tapi dia datang lambat. kak Awin slalu amik 2 or 3 orang satu hari. Tapi, i think i tak prefer her make up. actually cantik tapi more to Arabian looks. just my opinion lah kan..=)

14 comments:

  1. pada pandangan i, i suka liza. 2nd, i will choose awin. kalau u takut awin lambat, better u choose ian sham. :)

    ReplyDelete
  2. i suka liza jugak..aah,takut la..rumah i dah la jauh..thanks Atiqah!

    ReplyDelete
  3. as suka Ian Sham...mekap dia nampak natural :)

    ReplyDelete
  4. Tanak try sue hashim? Die nye makeup boleh thn gak :)

    ReplyDelete
  5. terbaik la cik comel ni buat reseach ttg MUA, kak long pun tak tersemak...heheheh

    pe pun, good job darling! :)

    ReplyDelete
  6. sy suke ian sham..nmpak neutral..

    ReplyDelete
  7. saya suka sangat make up awin...so far x pernah orang x nmpk cantik haha... tp kalau based atas tu kak liza pun cantik and affordable...

    ReplyDelete
  8. Alamak malunyeee!!2yrs oredi fara dh follow blogs b2b kan kan.mesti org lain plak refer kt fara skrg.ehhee.kakdiah suka kak liza sbb mekap dia lebih kurang mcm sue cantik.ian sham biasa je.actually mmg susah nk cari pempuan tulen yg mekap nampak natural.saidatul tulen la!cuma dia on call kerabat brunei+artis2

    ReplyDelete
  9. i think u should go with kelrina. nampak muke bermakep for reception which is better. yela. u nak wearing makeup for whole day kan? so kne la tahan muke dr makeup cair. kalau kak liza better for nikah... :)


    good luck

    ReplyDelete
  10. kalu based on atas pilihan...prefer kak liza..natural skit...sebab miza memang suka natural make up..huhu..

    ReplyDelete
  11. thanks all..love korang ..xoxo

    ReplyDelete
  12. 2org yg mention kat sini is gonna be my MUA nanti.. hope all ok time my wedding nanti..huhu.. . Oh my vote is->kak liza pls....! :) hehe...

    ReplyDelete