Monday, March 5, 2012

AWC


hari ni FY takde monday blues sebab FY cuti !! hehe..seronok giler cuti hari isnin =) cuti2 pun ada matlamat tau..bukan cuti2 suka hati aku je..cuti2 kena settle macam2 perkara. Tadi 1st appointment FY dengan pelamins & hantarans decorator and dress maker =)


Alhamdulillah, perbincangan yang sangat best walaupun tadi terlewat sedikit sebab my parents ada kerja. Appointment pukul 3 terlajak 3.30..hehe..Tak susah pun nak cari butik AWC ni..dekat Pandan Indah je.Kalau pergi bukan waktu orang tgh balik kerja memang best sebab tak jam. AWC pun prefer new client datang time weekdays petang. Weekend mmg diorang bz la dengan wedding job.



AWC punya butik bukan kat shop lot..AWC buat house boutiuqe but it looks nice! simple yet fabulous.













omg ..shoesssss!!!!!






sorry camera ipad cikai ni tak capture baju cantik ni lawa2..huhu








super nice dress collection!!!



FY suka idea AWC..dia sangat berterus terang..Sesetengah orang maybe tak boleh nak terima cara AWC tapi FY percaya yang AWC mahukan yang terbaik utk client2 nya. Banyak lah FY bertukar-tukar idea dgn AWC.








itu mama FY, my brother Eki n AWC



Tunang FY tak dapat join sebab dia presentation kat office. Nanti FY and MA akan jumpe AWC for 2nd time untuk ambil ukuran baju bersanding.





Thanks Ari Wedding Couture

9 comments:

  1. fuhhhh! AWC tuuuu .. mesti havoc wedding Fy nt :)

    ReplyDelete
  2. FY ambil AWC time pameran pengantin time bln october tahun lepas..berbaloi sket..hehe..harga 2011 murah dari harga 2012..hehe

    ReplyDelete
  3. FY pesan kat dorang bagi rina mng contest hihi. Mestiii lawa wedding fy nanti! Nak pegii

    ReplyDelete
  4. Hunny Kitty : FY request biase2 je dear

    Rina : ooo..contest tu ye? oritee..nanti FY try ckp ngn Ari

    Erin: thanks dear

    ReplyDelete
  5. i luv the shoes yang display camtu. arghhhhh! kan best kalau ada koleksi kasut camtu banyak-banyak. tak pakai pun takpe. janji cantik. haha

    ReplyDelete
  6. ya Allah...cantiknyer kasut tu.
    berkenan giler!

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. FY, Nisa tag kamu in one dream veil contest.. jom join? sng je.. click sini..
    http://adriacottage.blogspot.com/2012/02/one-dream-veil-contest.html#comment-form

    ReplyDelete