Sunday, May 13, 2012

nak cari jubah/kaftan for khatam Quran

Tolong FY please! FY tengah cari jubah/kaftan yang sopan dan cantik.Nak color dark brown. FY tak pernah beli jubah/kaftan ready made. Kat mana ek banyak jual jubah cantik2 dan harga yang tak cekik wallet?

So far, I nak terjah butik2 yang I tahu

1- Sri Munawwarah TTDI (dekat gila dengan office)
2- Radiusite (mestilah visit BFF sorang ni)
3- Hurul Ain (pun dekat dengan office)
4- Sugarscarf (thanks Naniehussion for recommend)

Tu je la yang FY tahu...Please2 suggest tempat lain..FY takmo beli online. Takut jubah senteng coz FY agak tinggi :P hihi

nak macam ni kalau boleh..... T____T


9 comments:

  1. kak fie, cuba masuk kat Butik First Lady kat jalan tar. murah dan cantik. sheila baru masuk n grab 1 jubah untuk hantaran :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..aah..i tahu 1st lady..orite..thanks dear =)

      Delete
  2. Kita pun cari benda yang sama untuk khatam quran.
    Haritu dh cari tp jumpa color hitam.
    Kalau boleh nak color putih. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Ika! happy hunting..hehe =)

      Delete
  3. Hai...kitorang ada pelbagai koleksi jubah kaftan utk dipilih...kat sini ok http://www.tyeracollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam, jemput cuci mata.. banyak koleksi jubah n dress... www.orkidhijabs.com atau www.orkidhijabs.blogspot.com :)

    ReplyDelete