Wednesday, June 6, 2012

busy bride to be

harluu harluuu semua. These past few days sangatlah hectic terkejar sana sini. Kerja kat office pun tak berapa fokus. Dalam kepala ni macam2 nak pikir & nak schedule pick up barang2. Bila satu2 dapat settle, lega.Selagi tak settle tu lah yang buat kepala berat.


FY dah finalize pelamin dengan AWC team. FY yang tentukan rangka pelamin tu dan bunga-bunga FY biarkan AWC team yang decide. AWC dah ada butik baru sekarang. Butik AWC terletak di Bandar Baru Ampang. Cantik & cozy sangat.



geramnya tgk koleksi baju AWC!!


shoes collection

Baju FY belum siap lagi..both baju nikah & sanding..Semua akan siap on 14 June..huwaaa..berdebar nyaaa..

Ohh FY dah jumpa jubah nak pakai time khatam quran..beli dekat Torkuaz Jalan TAR. Tapi bukan color dark brown..hehe..janji cantik! hihi



7 comments:

  1. gudlak tau.. semoga semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  2. eeee..xsabarnye 4ur wedding.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye renee...i'm nervoussss..huhu

      Delete
  3. Cantiknyaaa :)
    Gudluck dear!

    ReplyDelete
  4. wow cntiknya and bestnya...i tgk juga pelamn dr AWC....meletopps babe....btw pakej dia ok x?

    ReplyDelete